Kategorie

Ochrana osobních údajů

Internetový obchod www.nabytek.bapi.cz a bapi.cz provozovaný Monikou Perútkovou nebude shromažďovat a zpracovávat Vaše osobní údaje bez Vašeho souhlasu, pokud tak není výslovně dovoleno či požadováno příslušnými právními přepisy.

Přístupem na tyto webové stránky, jejich používáním a/nebo poskytnutím osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání.

Pokud máte jakékoliv dotazy či stížnosti týkající se dodržování zákona z naší strany, případně máte jakékoliv poznámky vedoucí ke zlepšení kvality ochrany osobních údajů, zašlete nám email na nabytek.bapi@post.cz

 



Nejnovější články

Výběr sedací soupravy

Základem každého obývacího pokoje je vytvoření prostoru s příjemným posezením. Sedací souprava nebo pohovka má být pohodlná, abychom si na ní odpočinuli.

...

Multifunkční kuchyně

Pokud máte pocit, že kuchyň je pouze na vaření, zamyslete se znovu. Ve většině domácností je kuchyň centrum dě...

Výrobky Purtex nově v nabídce (video "roztoči")

Víte, že až v roce 2010 byla poprvé vyrobena BIO pěna se 100% účinností při likvidaci roztočů?
Podle te...

Internetový obchod s nábytkem. Copyright © 2010 - 2017 Monika Perútková
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
paymethods
Aktualizace 2017-09-21 06:57:52